Sidvyer, senaste månaden

fredag 10 mars 2017

#Blogg100 Dag 9 Tiden som är, och tiden som komma skall.


Ljuset när en åker hem ... solen, fåglarna. Snart får jag se första tranan och massa andra fågelarter som ger mig budskapet att våren är här.
Att bo mitt i naturen är en gåva, som jag ser det. Kunna gå ut i nattlinnet på sommaren, sätta sig på bryggan en stund och meditera innan kaffet är klart och jag hämtar en mugg och lite yoghurt med nyplockade blåbär i en skål.
Solens värmande strålar som så småningom når  över tallarna, och glittret på vattnet som gör mig lycklig ända in i själen.
Måsarna som skriar.
Det dyker upp tankar allt oftare nu märker jag, på vilka plantor jag ska ha i krukorna på flotten. Penséer är självklara, och Million Bells och Hänglobelior i olika färger. Petunior på trappen, ja, jag längtar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.