Sidvyer, senaste månaden

tisdag 7 mars 2017

Blogg 100 Dag 6 Kär i Persbrandt.

Min middag i går was to die for!
På riktigt.
LCHF-isch och så gott så en nästan svimmade.
Kolla recept på Kostdoktorn, googla "Torskrygg brysselkål champinjoner LCHF" eller nå´t.

Ja, i dag är inte skrivlustan på topp, jag vrider liksom ur bokstäverna som när en vrider ur en disktrasa.

Whatelse can I write about ... jo, kanske att jag ser fram emot en serie som Niklas och Jenny Strömstedt har gjort om relationer. Intressant i sig, men extra intressant när Persbrandt är med. Ja jag är så kär i den karl´n. Rösten, leendet, alltihop. En behöver ju vara kär i NÅN och när det inte finns någon liksom vanlig karl att vara kär i, så får en bli kär i någon TV-kändis. Ärrad och bränd som jag är så känns det tryggast så. Jag har byggt upp ett skydd. Ett försvar. Släpper ingen över bron eller vad det heter. Har det så bra som det är. Men saknar andra singelkvinnor ibland. De som är i en par-relation anpassar sig ofta efter mannen.
 - Näe inte på torsdag för då är han ledig.
Fast de har varit gifta i trettiosju år typ.
Ja, jag var likadan. Anpassade mig, var alltid tillgänglig. Och ville vara med honom. Honom 1 och 2 och 4. 3:an var det inte så noga med, av någon anledning.
Så det är min tur nu, att vara Prio 1.

Torskrygg med svamp och brysselkål

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.