Sidvyer, senaste månaden

tisdag 27 december 2016

Ledig.

Njuter av dagar utan tider att passa, och av sena kvällar och långa sovmorgnar.
Äntligen får jag vara hemma.tisdag 13 december 2016

Lucia

Det är ljuvligt att få gå och lägga sig i doften av nybakade saffransbullar och utslagna hyacinter, samt knastrandet i kaminen.


Jag ger mig en medalj i dag.
För att jag gjort massa bra saker på jobbet, bjudit kollegorna på skumtomtar, kört  f ö r s i k t i g t  (som F**) hem på snorhala vägar, gjort en uppgift på kursen jag går och bakat saffransbullar med extra allt.
Och duschat.
Och sköljt med flour.
Så.
God natt!

måndag 5 december 2016

Matt denna natt.

Det är natt.
Jag är förkyld.
Har varit hemma från jobbet i dag.
Kroppen har satt stopp, helt enkelt.

Och det händer grejer runt om. Bra grejer. Spännande grejer.

Själv sitter jag i baksätet.
Och ler.Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.