Sidvyer, senaste månaden

torsdag 24 november 2016

En hinner inte med.

Har haft en fantastisk dag på jobbet, och känner stor tacksamhet över detta yrke.
Möten med människor som vågar och vill göra förändringar, som vill ut ur det destruktiva, som vill leva. Leva på riktigt, inte bara överleva.
Och jag får vara med på resan.
Det är fint.
Men trött är jag. Inte sovtrött. Men trött som i längtar-efter-lediga-dagar-trött. Dagar när själen får gå i morgonrock och tofflor. Dagar då jag hinner gå på walkabout, plantera en hyacintlök i en julig kruka, dagar att bara vara.
Jag är avundsjuk på de där pensionärerna. Dom verkar ha det så bra. Så kravlöst. Massor av tid har dom, och inte behöver dom gå och lägga sig klockan tio.
Men här och nu.
I morgon bitti får jag hotellfrukost innan jobbet. Det är lyx.
Och advent blir det.
Fast jag inte har hunnit med hyacinterna.

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.