Sidvyer, senaste månaden

söndag 8 maj 2016

Vilken helg!

Förundrad över lyckan att det vackra varma vädret kom under de dagar då många var lediga! Det är inte att ta för givet. Jag åkte till Stockholm och återvände till ön på fredag kväll. Tog flotten och åkte ut ... 


Det var spegelblankt på havet. Jag är så lycklig över denna farkost! 

I dag ska jag sätta lite frön, och städa på utedasset. Lägga på trasmattan på golvet där inne och ta bort spindelväv. Hissa vimpeln, som jag köpt. Den gamla var sliten av sol och vind.

Men först frukost at the floating porch.

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.