Sidvyer, senaste månaden

torsdag 11 juni 2015

Topplocket har gått.

"Är det rätt så är det lätt, är det lätt så är det rätt", citat Kaj Pollak.
Då är det jävligt fel med spisen jag beställde på Elgiganten den 22/5, och som först skulle levereras den 4/6, men kvinnan som ringde  samma dag klockan 08.40 meddelade att det inte fanns någon spis att leverera.
Nytt leveransdatum den 11/6, alltså i dag. Jag pratar med Elgiganten och får två SMS som bekräftar, det senaste i går.
De påminner om leveransen så att jag är hemma.Men när klockan närmar sig fyra och jag ringer för att kolla att de verkligen tänker komma den här gången får jag veta att det blir ingen leverans.

Det är då topplocket går.

Jag skriker. Svär. Jag är så jävla arg.

Två dagars arbetsinkomst har gått förlorat. Jag är arbetslös, vikarierar på timmar och tar alla pass jag kan få.

"Är det rätt så är det lätt", ja det här verkar då vara ALLT annat än rätt.

Vad sysslar dom med på Elgiganten?

Mest oseriösa jag varit med om när det gäller företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.