Sidvyer, senaste månaden

fredag 16 januari 2015

Gator och trottoarer av is.

En gång halkade jag utanför bibblan och bröt armen.
Min dåvarande kollega Janne tipsade mig om att det går att få ersättning för olyckor på osandade parkeringar och jag nappade och fick ut lite pengar som gjorde att jag och barnen kunde åka till Italien!
Det var tjugo år sedan, precis den här tiden.
Italien var soligt och varmt, jag grät på planet såklart, både dit och hem, men pizzorna var goda och vi gjorde utflykter från där vi var, strax söder om Rimini, till Venedig där vi hade en gondoljär som hette Ettori, han paddlade oss runt i Venedigs kanaler, och till San Marino där jag köpte en vacker ring med en ametist och zirkoner runt om.
Året var 1995 och armen är inte helt återställd och kommer aldrig att bli, men det är fina minnen från resan som betalades av försäkringspengar.
Så ta det lugnt, men om du halkar så kom ihåg att det kommer något gott ut ur allting, faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.