Sidvyer, senaste månaden

lördag 10 januari 2015

Egon och jag.

 Det snöar och blåser och jag eldar, dricker kaffe, äter semla och jobbar i en "workbook" för 2015 som jag har skickat efter.

Det är en sån där bok som jag blir glad av att bara titta på!
Den är fylld med frågor, frågor om året som var, frågor om vad läsaren önskar av 2015, och redskap att komma dit.Färggranna teckningar och snirkliga bokstäver, listor att fylla i, ja för mig fanns ingen tvekan. Det var bara att beställa!

Leonie Dawson heter denna kreativa kvinna, som har skapat den här underbara boken. 2015workbook kan du googla på, du som är intresserad och tror på tankens kraft, affirmationer och nedskrivna målsättningar.
På Instagram och Facebook hittar du mer inspiration.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.