Sidvyer, senaste månaden

söndag 2 november 2014

Söndagsmorgon.

Söndagsmorgon. Brasa. Långfrukost, och på TV skrapar man Triss. Jag har en i plånboken sen flera månader tillbaka. Så länge den ligger där oskrapad kan jag gå omkring och känna mig rik. 
Tyvärr har jag ingen tilltro till Triss-lotter. 
Men däremot tilltro till att den här söndagen är en fin dag, och jag ska testa igen att ta mig över till ön och se om jag kan få upp låset till innerdörren som på något mystiskt sätt gått i baklås.
Men jag ligger kvar här i soffan en stund till.
Bara för att jag kan.
Och för att brasan brinner så fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.