Sidvyer, senaste månaden

tisdag 14 oktober 2014

Tillit, kvinna, tillit!

Inget jobb i dag heller.
Men jag behövde den här dagen till att gå på walkabout.
Stå på piren och känna vinden och regnet mot mitt ansikte, finna svar på mina outtalade frågor och andas!Jag frostade av kylen och frysen, det forsade och droppade och rann. Fåglarna fick gammal upptinad butterkaka på stenen nere vid vattnet, och under tiden isen smälte i kylen löste jag korsord och drack kaffe med After Eight.

Hösten är en underbar årstid.
Jag blir mer rofylld än nånsin.
För mig är den totalt kravlös, inbjudande och trygg.
Jag älskar nyanserna i naturen, dofterna, vindarna, mossans mjuka matta och de dalande löven.
Jag älskar havets grymma kraft när Nordanvinden piskar vågorna mot stenarna, det ger mig en känsla av att vara liten, totalt maktlös och i händerna på en högre kraft.Jag tänker lita på den kraften i dag också.
Jag fick en ledig dag.
En dag för påfyllning av näring till min själ, och allt är som det ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.