Sidvyer, senaste månaden

måndag 20 oktober 2014

Jag vill mååååååla!

Jag var på en konstutställning i dag på Lättings.
Några alster gav mig inspiration och längtan att måla. Den längtan tog mig vidare till Panduro i Valbo och där köpte jag lite färg och såna där som man målar på vaddetnuheter och jag vet precis vilka färgnyanser jag vill måla med! Det ska vara färger som jag hittar i skogen nu på hösten vid de tre stenbumlingarna där vettarna bor, och frågan är bara hur jag ska få till det med färgen och formen och filurerna som jag kan föreställa mig bor i mossan?
Och så ska jag ha klassisk musik som strömmar ur högtalarna när jag målar.
Bergakungens sal eller nåt.
Jag ska ha rutig flanellskjorta med linne under, och dom där slaimiga taitsen och en scarf knuten runt håret och så ska jag signera tavlorna med mitt flicknamn.
Det matchar den kreativa delen av mig mer än det jag heter nu.
Förresten vet jag inte vad det är som gör att jag fortfarande heter det jag hette som gift.
Förut var det för att jag ville heta som barnen men herre Gud nu är dom gifta och heter annat.


Jag vill så mycket!
Hur ska jag få tid med allt?
Ibland skriver folk på Facebook att dom har långtråkigt!
Det har jag inte haft en enda sekund de senaste 45 åren.
Livet är fullt av roliga saker, fullt av möjligheter!
Nu fika efter inköpen här i Valbo.
Kanske hinner med en till sak.
Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.