Sidvyer, senaste månaden

måndag 18 augusti 2014

Röjer upp och försöker få lite ordning på mitt liv.

I dag städar jag.
Plockar, rensar, dammsuger, torkar golv, röjer upp i ett hem som mest har varit ett ställe jag gått till och duschat och kört en tvättmaskin då och då under sommaren.
Som såna där hus på campingplatser, ni vet, med duschar och möjlighet att tvätta kläder.
Det har varit rörigt här kan man säga.
Det är fortfarande sommar, fortfarande fullt möjligt att bo på ön, men nu har jag en reträtt där det kan kännas någorlunda trivsamt.
Som alltid på sensommaren får jag lust att förändra. Möblera om, köpa nytt till hemmet, färga håret rött och bli en ny kvinna. 
I dag får jag nog ge mig, ska äta lunch och åka till återvinningen med lite grejer (har äntligen bestämt mig för att slänga lite!), innan jag möter upp mina vänner på stan.
Vi ska boka kryssning.
Jag älskar kryssningar. God mat, avkoppling, taxfree och dans. På havet!
Kan det bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.