Sidvyer, senaste månaden

tisdag 12 augusti 2014

Plötsliga minnen när jag sätter mig i bilen utanför Konsum i Norrsundet.

Jag komner ihåg hur Center smakade i mitten på 60-talet.
Jag var 12 och bodde ibland hos farmor och farfar.
Farfar brukade skicka mig till kiosken för att köpa en tidning. Jag fick lite extra pengar med mig så jag kunde köpa något till mig också, och det blev ofta Bildjournalen och en Center.
Sedan låg jag och lyssnade på "Kvällstoppen" hos dom, och åt den där goda Centern och bläddrade i Bildjournalen, och det var Lyckan på jorden.
Där fick jag vara ifred. Inget tjat och gnat.
Noll kontroll.
Jag älskade att vara hos dom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.