Sidvyer, senaste månaden

fredag 23 maj 2014

Absolut tomt. #blogg100 Dag 84

Värmen har slagit ut min fantasi och skrivförmåga.
En bild är vad jag mäktar med här uppe på loftet där det just nu är ca + 49 grader.
På ländryggen har jag tvingats stryka på liniment för jag lyfte ur en tung grej ur bilen i går, på fel sätt, antagligen, så det brakade till lite. På just det området är det nära kokpunkten.

Skulle helst vilja sova på bryggan i natt. 


1 kommentar:

  1. Samma med mig. Värmen slår ut tankarna totalt. Fast idag är det ett rogivande regn hos mig och mulet. Skönt fast hög luftfuktighet.

    Ha en skön helg!

    Kram/Anna-Karin

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.