Sidvyer, senaste månaden

onsdag 29 augusti 2012

Fortfarande sommar!

Det är fortfarande sommar.
Bara så ni vet.
Folk tisslar och tasslar om att det skulle vara höst!
Dumheter.
Jag satt i alla fall i bikini och solade innan jag tog båten ut på havet, och solen bara värmde och det var inte höst på en fläck kan jag tala om.
Det har ju varit rätt tyst på den här Bloggen under lång tid, ja, jag vet, och jag har fortfarande inte bestämt vilken av mina 2 bloggar jag ska satsa mest på.
Fördelen med den här är ju att jag kan lägga upp bilder.
Det går inte längre på min andra.
Det är fullt, står det.

Här är några bilder från i dag. Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.