Sidvyer, senaste månaden

måndag 3 oktober 2011

Still sleepless

I dag gick jag till doktorn.
Min chef är angelägen att få sjukintyg fort, helst i går, och jag fick tio minuter med doktorn mellan 13.03 och 13.13 i dag.

Hans förslag blev sömntabletter. (Jag är inte förvånad. Jag har hur många patienter som helst, som har varit i min sits, sovit dåligt ett par veckor, och fått sömntabletter, vilka dom inte kunnat sluta med sen, och blivit beroende.)

- No way, sa jag, som firar 16 nyktra år i veckan.

Jag har varken lust eller råd att laborera med kemi.
Hellre ligger jag vaken till första advent.

Så på onsdag ska jag komma till läkaren igen.
Då har vi lite längre tid.

Jag har gråtit i kväll.

Först med Jacob i "True Talent", när dom visade hans "goodbye" till gruppen.

Sen med Pierre när han blev berörd över hästen i "Det okända".

Sen skrattade jag med Maria Montezami.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Skriver helst i hängmattan på min blommande ö, med kaffemuggen bredvid. Jag tror att det går att skriva, tänka, sjunga, måla och rabbla ord som skapar våra liv. Affirmationer är kraftfulla! Jag har skapat ett hus vid havet på det viset. Jag vägrar att delta i samtal om vinterkräksjukor och annat elände, jag vill inte ge min uppmärksamhet till det jag inte vill ha i mitt liv, eftersom jag tror att jag drar till mig det genom att fokusera på det. Det första jag tänker på när jag vaknar är allt jag har att vara tacksam över. Dagen blir alltid så bra då. Mest glad blir jag av två älskade små ungars kiknande skratt när vi busar tillsammans. Då finns inget annat, och mitt hjärta svämmar över av rosa lyckobubblor.